22 Ekim 2010 Cuma

iyi friends forever



siyah balıkçı çizmesi aldım. balıkçı çizmelerini severim. balık tutmak da iyi olurdu aslında ama şu an sadece çizmeyle yetinmem gerekio. aynı e.o'nun tenis şortu tişörtü raketi topu hatta neredeyse bilekliğini bile alıp tenis oynamaya başlamaması gibi:)biz seni böyle seviyoruz e.o!
dükkan burger sinirimi bozmaya başladı. başlarda ayaküstü yeme yeri olması ve hamburgerlerinin tadı hoşuma gidiodu ama artık sinir bozucu olduğunu düşünmeye başladım. neden bilmiyorum. belki de 5dk bir işemeye ihtiyaç duyan bi insan olarak tuvaletinin olmaması beni sinirlendirmiştir. belki de hamburger yemeyi başaramadığım içindir. ekmek hep etinden önce bitio nasıl oluo anlamıyorum. üstelik dikkat ederek yiyorum ama yine de olmuo işte. sevmiyorum artık seni d.b.
dün g.a'ya gittim çünkü çok hastaydı. birlikte cips çekirdek çikolaya etipuf galeta ve başka abur cuburlar yedik. bir de icetea içtik galiba. ve sonra hayat ağacını izledik.yoldan geçen adamlara müjdat gezen mi daha büyük yoksa uğur dündar mı diye soruyolardı ve amcanın bi tanesi ben bilemem onların yaşlarını anneleri bilir dedi ve biz buna çok güldük. ardından film izlemek istedik ama film bozukmuş. d&r hep bozuk satıo zaten. ve ben uyuyakaldım. uyandığımda çok korktum çünkü sanki bi yere gitmem gerekiodu da ben uyuduğum için gidemedim gibi hissettim ama gitmem gereken hiç bir yer yoktu. akşam öğrendim ki ş.ş ve y.m de hastaymış. geçmiş olsun kuzucuklarım ama neden sıcak rüzgar esince bile üşüyüp hasta olan ben henüz hasta olmadım da hepiniz oldunuz anlamadım.
ş.ş goncagülü çok özledim. senle normal bir konuşma yapmamız gerekio. benden çok senin konuştuğun bir diyalog olmasını istiyorum yeter dinledin beni artık anlatıcak hiç bi şey kalmadı zaten. y.m aralıkta hiç bir program yapmıyorum. biliosun tatile gidicektim senin için iptal ediyorum:) hemen gel hemen gel bi daha da gitme ne var orda sanki hiç anlamıyorum gidip duruosun..
dünya türk arıcılar birliği diye bi şey varmış ve amaçları dünyadaki tüm türkçe konuşan arıcıları bir araya toplamak ve iletişim halinde olmalarını sağlamakmış. NE?
eskiden son sözü söylemenin bir değeri vardı. burda son sözü ben söylerim diye gerinebiliodu kardeşlerimiz ama artık öyle bir hale geldi ki hani şahane pazarda balon patlatma yarışı varı ya kimde patlarsa kaybediodu. o hesap artık son sözü kim söylerse o duruma düşüyo. karşı taraf cevap vermeyerek ne kadar "cool" olduğunu ispatlıyor adeta. özlerinde iyi insanlar.
m.z

1 yorum: