4 Şubat 2011 Cuma

O Yalatır Sen Tükürürsen


00:55 de gözlerini durup dururken dolduran ne olabilir?
belli ki bişeye üzülmüşsün. biri canını sıkmıştır. belki çok fazla gülmüşsündür. belki sadece fazla duygusalsındır, güzel bi şarkı, samimi bi konusma bile gözlerini dolduruyodur.
belki yaşlanıyosundur, bu kadar hoyrat olmak yormuştur seni. Tahmin edemeyeceğin basit bişey hemen elmacık kemiklerini ıslatmaya hazırlanıyodur. bişey gelmiştir aklına "zaman geçirir" dedikleri, geçmemiştir. hatırlatmıştır gecenin birinde kendini.
birine alışıyorsundur. başa çıkmak, kendine güvenmek. kırıyodur kalbini.
gece gece donuk bakıyosundur bilgisayar ekranına.
geleceği göremiyosundur mesela orda bi ışık yoktur senin için. nedeni hakkında bi fikrin yoktur. "ne olucam ben?" sorusuna kaşlarını kaldırarak bakıyosundur. koca bi soru işareti. korkuyosundur bi sürü şeyden. erken ölmekten, insanları kırmaktan, hiçbirşey başaramıycak olmaktan, asla yeni bişey öğrenmiycek olmaktan. bana ne olucak sorusu aklını o kadar kurcalıyodur ki bişey yapamaz olmuşsundur düşünmekten, çok fazla şey yapmam gerek demekten, mavi ekran veriyosundur.
Kaygı başında bi diktatördür ne yapmaya çalışsan bir darbe alırsın ondan. Yerde bulursun kendini, yalatır o sen her tükürdüğünde.

"I know it's hard to keep an open heart
When even friends seem out to harm you"

diyodur arkadan bi ses.
Arkadaşlarının değişmesi canını yakıyodur. Ve sonunu biliyor olmak, onlar için bu sonun iyi olmadığını bilerek bişey yapamamak, acı veriyodur kesinlikle.
Göz yumuyosundur birçok şeye. O eski "asi" halinden eser kalmamıştır bazen.
hayat, hoyrat.

Olamaz mı
Kesinlikle Olabilir.

g.a

1 yorum: